♥ HEJ! Dags för en ny ”miniserie” på bloggen, #vågavila som kommer ut varje söndag några veckor framöver 🙂 Det kommer att handla om verktyg för stresshantering och jag kommer ta upp två punkter i varje inlägg, så här är de första två:

× Lugn rörelse så som promenader och/eller yoga, möjligen även lättare löpning / simning.

× När du har mycket i huvudet; skriv ner det! På papper eller i mobilen, och OM du vet att det finns en risk att du glömmer – sätt en påminnelse i mobilen.

Dessa punkter ska jag verkligen påminna mig själv om nu när jag ska fokusera extra mycket på min egen stresshantering. Hoppas att ni som läser också fått lite ny inspiration till hur ni kan hantera er eventuella stress i vardagen bättre. Stress är inte farligt i sig, men vi behöver ju kunna hantera den och framför allt väga upp den med mer återhämtning.

// v. 

Dela: