Ja, då sjöng Januari på sista refrängen och det är dags för en utvärdering av mina månadsmål:

DAGLIGA RUTINER 

¤ Yoga/avslappning (minst 5 min). Denna punkt har jag följt, med råge. De flesta dagar har jag yogat 30 min eller mer eftersom jag kört Yoga with Adriene’s 30-dagars-utmaning ’Dedicate’ på YouTube. 

¤ Ta mina kosttillskott (kommer snart ett inlägg om vilka jag tar & varför). Följde noggrant i början, men slarvat lite mot slutet av månaden. Men har nog i alla fall tagit 20-25 dagar av 31.. 😉 

¤ Fortsätt med att hålla en skärmlös halvtimme innan läggdags. Har följt punkten men vissa dagar kanske kollat upp nåt snabbt, skrivit en påminnelse eller ställt mitt alarm precis innan läggdags – så med vissa små undantag har jag ändå ”klarat det”. Ibland glömt av det mot slutet av månaden men upplever att jag är mer inställd på vila en stund innan läggdags. 

 

VECKORUTINER

¤ 2 träningspass (hemma/gymmet/simhallen), som minimum. De KAN dock vara så korta som 15 min & ändå räknas 😉 😉  Första veckan var jag lite hängig så tog mest promenader och efter det så skulle jag väl säga att det blivit max 1 träningspass/vecka. Men jag tränar ju på jobbet också när jag håller mina gruppträningspass, ca 3-4 ggr/v (varav 2 st iofs är yoga) så får ju mer träning tack vare det (: 

¤ Laga matlådor inför nästa vecka en av helgdagarna. Följde faktiskt endast denna punkt i början av månaden då jag lagade ett storkok som räckte till ca 6-7 st lunchlådor mot slutet av julledigheten. Insåg sedan att jag ville prioritera flyttförberedelser mer och att maten fick bli lite andra-prio. Men när allt lugnar sig lite efter flytten ska jag försöka uppta denna braiga rutin igen.. 

¤ Förbered inför flytten. Detta mål har jag faktiskt uppnått med bravur eftersom jag nästan gjort något inför flytten dagligen, körde på min ”en-låda-om-dagen”-teknik där i början och rensade lite i taget. Sedan har vi bara kört på..!

~

Vi flyttar alltså till vårt första hus imorgon.. !! Då kommer ett förberett inlägg med mina nya månadsmål för februari (:

// V. 

Dela: