Tålamod. Något jag upplever att allt för många saknar när det handlar om sina egna prestationer och livsstilsförändringar. Och ibland är det den enda ingrediensen som saknas. Jag menar, en person kan göra ”allt rätt” och vara på helt rätt spår, men finns inte tålamodet är risken stor att personen hinner ge upp precis innan belöningen/effekten visar sig. Många tänker (och säger till mig i mitt yrke som hälsocoach/PT) desperat ”Vad gör jag för fel?” och jag vill bara få dem att förstå att det ofta bara handlar om att ge sig själv den där extra TIDEN. Är man inte redo att göra det, då har man nog gått ut för hårt med en livsstil som inte håller i längden (och då blir det heller inga hållbara resultat). Men är det trots allt inte där skon klämmer, så håll ut.. och försök hitta ett lugn i det, belöningen kommer snart.

Den är kanske precis runt hörnet ♥ 

Dela: