∴ gooo000ooo0000ood morning sunshine’sssSSss∴

Senaste leveransen från Wello innehöll bl.a. denna lilla smällkaramell, en liten julklapp till mig själv – från mig själv: Josefin & Vanja’s bok, livsstilsbibeln. Efter att nu ha läst igenom de första kapitlen måste jag säga att det är en klockren julklapp, till dig själv eller någon du tycker om som vill satsa på sin hälsa och livsstil. Den är ju också väldigt fin, tänker att den kan få en plats på en tavellist eller liknande i min ”yoga cave” sedan när vi flyttat till huset (;

Ursäkta suddig bild, men precis såhär såg det i alla fall ut när jag sträckläste de första kapitlen en torsdag morgon innan jobbet (och så kaffekoppen som inte fick plats i bild ofcourse) (: myyyys!

Jag blir så peppad att satsa på min egen hälsa och livsstil. Den här hösten känner jag att det gick bra ända till september, ni vet self-care september 🙂 Men efter det har det varit rätt stressigt och jag har mått ärligt talat väldigt upp och ner. Tror jag skulle ha mått bättre av att hålla i vissa rutiner bättre. Fick inspiration av den här boken och tänkte inför 2019 sätta upp små månads- & kvartalsmål och göra en avstämning varje kvarttal.. eller nåt sånt (: Att vi själva mår bra är så, så viktigt för det påverkar hur vi upplever allt i livet.

Vi ser inte saker som de är, vi ser saker som v i är. ∇

Psst.. dagens låttips: Mree – The Middle (såå fin!)

Take care // V. 

Dela: