♥  ♥  ♥  ♥  

Fotot är taget en helt ljuvliga morgon i början av augusti, då jag (V) tog med mig kameran & kaffetermosen ut för att fota/mysa vid en fin utsiktsplats här i stan. Och även om jag ska erkänna att jag inte körde ett helt yogapass, utan bara posade lite framför kameran (heheh) så var det väldigt fridfullt. 😉 

Älskar egentligen att vara utomhus tidiga morgnar. Det vill jag infiltrera oftare i höst (åh, längtar efter den där krispiga höftluften som börjat smyga sig på redan nu på morgnarna). Faktum är att jag & Simon börjat bli early birds och nu går upp tidigare än vi någonsin brukat göra – runt 05.30 har vi gått upp varje dag den här veckan. För mig som alltid har brukat sova fram tills ca 15 min innan jag verkligen behöver sätta mig i bilen för att åka till jobbet, är detta väldigt.. främmande. Men känns förvånansvärt bra! Vi har även påbörjat andra ”nygamla” rutiner, vilket känns väldigt skönt. T.ex. tränade jag idag innan jobbet, och det var så skönt – lyx också att vi har bastu på mitt jobb så att jag kunde avsluta med en stunds bastu och dusch. Semestern har varit underbar och välbehövlig – men allt har sin tid.

Rutiner är kanske ganska underskattade trots allt.. 🙂 

// ν

Dela: