Hej finisar! Hoppas er helg varit bra (det har vår också varit, tackar som frågar ;)) och att ni tagit er chansen att ladda batterierna. Det behövde jag verkligen göra, och har gjort. Är stolt över mig själv att jag verkligen vågat vila, men kan jobba på att ta fler och längre stunder utan att sitta som på nålar och ha i bakhuvudet att jag borde göra ”någon nytta”. Låter ju kanske konstigt, men nyinflyttad såhär finns det ju alltid något att göra  och jag är inte den som gillar att skjuta på saker jag anser behöver göras.. men ibland måste hälsan gå före, ibland måste jag ge mig själv samma rekommendationer som jag ger andra för att de ska må bra. 

Bildkälla: Pinterest.se

Vill i alla fall tipsa er om 3 bra self-care-poddar: 

× Monday Mantra med Josefin Dahlberg

× Soul Sugar Podcast med Carrie Rad

× Kvinnoliv med Karin Björkegren Jones 

Josefin Dahlberg har en Youtube-kanal där hon nyligen börjat lägga ut yoga-videos på svenska, så det är också ett hett tips! Har förresten ett inlägg med ”anledningar att börja eller fortsätta med yoga” coming up! Håll ögonen öppna 🙂  

Även Carrie Rad har en kanal på YT där hon lägger ut massa self care / self love.. låter kanske himla ”klyschigt” men är faktiskt riktigt bra innehåll som kan ge nåt att reflektera över. Så tips, tips mina vänner!

Ha en underbar start på veckan,

♥ // v. 

Dela: